cateva cuvinte

Despre noi

Keith Keller
Our Team

Echipa

Dibaci este o mica afacere de familie, care a luat nastere spontan si firesc in urma unei colaborari intre un unchi și un nepot, cei doi Stefani ai familiei. Cei doi au renovat o casa traditionala in zona rurala si rezultatul a fost un succes surprinzator pentru amandoi. De atunci, si-au pus mestesugurile deprinse, talentul si forta de munca impreuna, si sub numele de Dibaci, infrumuseteaza toate spatiile prin care trec.

Interior Designer. Co-founder

Stefan Mocanu

Mesterul iscusit al lemnului, cum este deseori denumit de membrii echipei, are o experienta de peste 10 ani in prelucrarea lemnului. A realizat diverse proiecte, de la renovarea apartamentelor din spatiul privat pana la amenajarea unor localuri din spatiul public. Stefan iubeste lemnul si pasiunea lui l-a ajutat sa desluseasca si sa isi insuseasca tainele acestui mestesug. Stefan poate realiza orice fel de mobilier la comanda, fie ca este din lemn masiv sau mdf.
De-a lungul timpului, Stefan Mocanu a deprins si alte abilitati necesare amenajarilor interioare, specializandu-se si pe instalatii termice, instalatii sanitare si renovari interioare.
In urma colaborarilor cu o gama variata de clienti, Stefan a dobandit excelente abilitati de comunicare, lucru care ii permite sa inteleaga rapid perspectiva clientului, sa anticipeze anumite nevoi ale acestuia si sa gaseasca cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic si financiar.

Get In Touch

Vero purus, praesent dictumst
Interior Designer. Co-founder

Stefan Barbu

Sau omul cu tehnologia, este pasionat de noile tehnologii verzi si îmbinarea acestora intr-un mod smart in structuri deja existente. Stefan Barbu are la baza expertiza in constructii – amenajari interioare, instalatii termice si sanitare. Mester iscusit, cu peste 15 ani de experienta in domeniu, Stefan iubeste ceea ce face, si rezultatul final e cea mai graitoare dovada a acestui lucru. In demersul dezvoltarii sale profesionale, Stefan a devenit pasionat de sistemele de energii regenerabile si de tehnologiile smart in designul interior. De-a lungul timpul a realizat numeroase proiecte atat in spatiul privat (case, apartamente) cat si in spatiul public.
Sub umbrela Dibaci, Stefan este omul care munceste mult, repede si eficient si vorbeste putin, dar cu talc.

Get In Touch

Vero purus, praesent dictumst

352

Projects Completed

120+

Happy Customers

12

Awards Received

15

Years In Service

Best Ranked By

Scroll to Top